Dan nakon što je razorni potres pogodio Petrinju, Udruga Joga u svakodnevnom životu i hostel Dharma u Rijeci ponudili su prihvat i smještaj unesrećenim građanima Petrinje.

„Hostel Dharma stavit će na raspolaganje cijeli smještajni kapacitet unesrećenim Petrinjcima. Armin Hadžić, psiholog i voditelj Savjetovališta za djecu, adolescente i obitelj pri Gradu Petrinji, koji je ujedno i član Udruge ‘Joga u svakodnevnom životu’ kontaktirao je predstavnike Grada Petrinje i prenio našu spremnost za pomoć“, navodi se iz Udruge.

Osim toga, svjetski poznati mirotvorac Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranda, autor sustava „Joga u svakodnevnom životu“ i inicijator brojnih mirovnih konferencija i molitvi za mir diljem svijeta, danas organizira i molitvu za žrtve potresa u Hrvatskoj i za svjetski mir. Ovoj molitvi priključit će se svi centri Joge u svakodnevnom životu diljem svijeta putem interneta na www.swamiji.tv.

„Vishwaguruđi poziva sve ljude bez obzira na vjersku ili bilo koju drugu pripadnost da svoje molitve i misli usmjere na žrtve potresa u Hrvatskoj“.