NK Hajduk“Podupirem nastojanja da se Križanca dovede u Hajduk, jer se radi o igraču čija je kvaliteta neupitna i puno bi mi značio jer do sada Hajduk i nije imao pravog libera kao što je Križanac”, izjavio je trener Hajduka Goran Vučević.

On je izvjestio kako će kapetan momčadi Srđan Andrić otputovati na operaciju zgloba u Njemačku te će navjerojatnije biti odsutan do kraja ove sezone.

Vučević je kazao kako još nije napravio popis igrača s kojima će sutra otputovati na pripreme u Antaliju, jer se sa nekima pregovara o odlasku iz kluba. Nije želio precizirati koji su to nogometaši, ali je na upit tko će naslijediti Strinića ako on napusti momčad, odgovorio kako bi Strinića naslijedio netko od juniora iz omladinske škole.

“Hajduk će na pripremama u Antaliji odigrati četiri jake utakmice što je za nas jako važno”, kazao je Vučević.

Vođenje omladinske škole, prema odluci Nadzornog odbora, preuzet će Ivica Matković, koji će na toj dužnosti naslijediti Vučevića.

Na upit plaši li se voditi momčad nakon odlaska Senijada Ibričića, te ozljede kapetana Andrića i eventualnog odlaska Strinića, Vučević je odgovorio niječno: “Ne bojim se, i s momčadi koju imam učinit ću sve što mogu”.

Kalendar događanja