Tenis

“Ova ideja je stara nekoliko godina kada me moj prijatelj Pančo pitao kad ćemo nešto napraviti za Dubrovnik. Nakon jednog razgovor s Johnom došli smo na ideju da bi nešto mogli organizirati i zamišljen je ovaj projekt. Dobili smo priliku sudjelovati u nečem posebnom. Na Stradunu će se tenis igrati ove godine i možda više nikad. Volim dolaziti u Dubrovnik i sretan sam što ću pomoći djeci ovog grada”, rekao je Ivanišević na novinarskoj konferenciji u restoranu Apetit.

Teniski dvoboj Ivaniševića i McEnroea bit će jedan od događaja projekta pod nazivom ‘Let’s DU it!’ kojem je cilj promocija Hrvatske i Dubrovnika, a trajat će od 2. do 9. srpnja. U sklopu projekta održat će se i šesti Libertas Film Festival, te regionalni muzički dan, u suradnji s Get Exited projektom. Dan prije teniskog meča bit će održan i Kid’s Day na Lapadu gdje će Ivanišević i McEnroe podijeliti svoja dugogodišnja iskustva s mogućim budućim zvijezdama svjetskog tenisa. Ulaznica za sportski dvoboj tenisača koji su tijekom karijere osvojili 99 ATP turnira, među kojima i 8 Grand Slamova (Ivanišević jedan, McEnroe sedam) je 1.000 kn i moći će se kupiti preko agencije Exclusive Croatia.

“”Let”s DU it!’ je zapravo tjedan promocije Hrvatske i Dubrovnika prema cijelom svijetu, jer uz ovakvu ekipu vrhunskih sportaša i filmskih profesionalaca zasigurno će se čitati i slušati o Dubrovniku’, naglasila je Mia Pećina, predsjednica udruge Libertas i suorganizator projekta ‘Let’s DU it!’.

(Hina)