U subotu, 21. kolovoza nastupa One Big Mob – Red Hot Chili Peppers Tribute Band koji izvode glazbu jednog od najpopularnijeg svjetskog rock benda. Priču o međimurskom tribute bandu RHCP započeli su Vanja Horvat (gitara) i Bojan Križan (bas) krajem 2015. godine. Poželjeli su svirati zajedno glazbu koju vole, a band je nazvan One Big Mob po jednom od brojnih Peppers hitova. Ovog će vikenda zabavljati riječku publiku u rock ritmovima zbog čega je zabava zagarantirana.

U nedjelju, 22. kolovoza na pozornicu će se popeti Kao rani mraz – Balašević Tribute band koji je prošlog puta oduševio svojim nastupom. Organizatori su odlučili reprizirati večer Balaševićevih najvećih hitova za sve one koji nisu stigli doći ili jedva čekaju doći ponovno i uživati u izvedbi riječkog sastava. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi Balaševićeve najpoznatije balade.

Food Truck festival, na radost Riječanki i Riječana te njihovih gostiju, u Nugentovom parku ostaje sve do 5. rujna, a u slanim i slatkim delicijama može se guštati svakog dana od 17.00 do 24.00 sata te nedjeljom od 12.00 do 24.00 sata. Osim bogate ponude hrane i pića, ni ovoga puta ne izostaje zabava za sve uzraste, a uz Kids corner za najmlađe, tu je i nekoliko chill zona, prostrano sunčalište, Chi Tai Bar koji nudi oazu opuštanja, kao i kutak za stolni nogomet.

(Foto: Ivor Mažar, press materijal)