Priča Robeta Ivanovića već je otprije poznata riječkoj javnosti. Robert je spletom nesretnih okolnosti obolio od teškog oblika autoimunog encefalitisa, a hospitaliziran je gotovo neprekidno od veljače 2018. Zbog neutvrđivanja točne dijagnoze u KBC Rijeka u jednom trenutku je bio doslovno otpisan i premješten na palijativni odjel u Ogulin, odakle su ga prijatelji uspjeli prebaciti privremeno u riječki hospicij, a kasnije u KBC Zagreb.

Njegovi najbliži s radošću danas kažu kako je Robert od gotovo umiruće osobe, hranjen na sondu,  nekotaktibilan došao do faze da govori, samostano jede i pomalo hoda. Otpušten je s bolničkog odjela i potrebno je nastaviti s fizikalnom terapijom i rehabilitacijom u specijaliziranoj ustanovi.

Svoje donacije možete uplatiti na žiro račun otvoren za potrebe humanitarne akcije – IBAN: HR2423400093113050673, na ime Maja Škufca Baugh, SWIFT: PBZGHR2X, uz naznaku: Humanitarna akcija Forza RobiBudući da je sam Robert bez prihoda, a od obitelji ima samo oca, koji kroz svo ovo vrijeme brine i skrbi za sina te je financijski već potpuno iscrpljen, prijatelji i dobri ljudi pokrenuli su humanitarnu akciju. Dio akcije je i koncert koji će se održati u četvrtak, 19. prosinca s početkom u 20 sati u Dvorani Zamet.

Na koncertu će nastupiti Tedi Spalato, Jasmin Stavros, Klapa Čikat, Mario Battifiaca, Karin Kuljanić, Šajeta, Zlatko Pejaković, Duo Blondes, Antonio Krištofić, Sarah and the Romans, Nikolina Tomljanović i plesna skupina iznenađenja.

Cijena ulaznice, čiji puni iznos ide za Robertovo daljnje liječenje i rehabilitaciju, izosi 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas music shopu, na štandu na Jadranskom trgu, u lokalima Three Monkeys i Cukarikafe.

Oznake