Morčići Rijeke (bijeli, 2009.) prvo mjesto osvojili su svladavši u finalu ŠN Toretta 3:1. Rijeka je u skupini pobijedila Opatiju (crni) 8:1, ŠD Bistrec 8:0 i Lovran 10:0.

U osmini finala uslijedila je pobjeda protiv Opatije (bijeli) 5:1, u četvrtfinalu protiv vršnjaka iz Rijeke (2010. godište) 4:3, te u polufinalu protiv Pomorca 7:1.

Ivano Cvitanović bio je najbolji strijelac turnira, Leon Šerifi izabran je za najboljeg igrača, dok je Gabriel Vilić bio najbolji vratar. Uz spomenuti trojac u najbolju sedmorku izabran je i Noa Korlević (Rijeka, bordo).

Momčad Rijeke (2010. godište) do prvog mjesta stigla je pobjedom protiv ŠN Toretta 6:1. U skupini riječka momčad pobijedila je Zamet 9:0, Crikvenicu 10:0, te Nehaj 9:0. Uslijedila su slavlja protiv Halubjana (bijeli) 7:0 u osmini finala, Rijeke (2011.) u četvrtfinalu 7:0, te ŠN 1. gol u polufinalu 5:1.

Dario Đukić izabran je za najboljeg vratara, Petar Jelavić proglašen je najboljim igračem turnira, a uz Darija i Petra, u najbolju momčad izabran je ujedno i Marin Nekić.

Uspješni su bili i morčići Rijeke 2011. godište koji su u finalu svladali ŠN Toretta 2:1. Na putu do prvog mjesta pobijedili su u skupini MNK Kvarner 12:0, Grobničan 7:0, Orijent (bijeli) 12:0, te su izgubili od ŠN Toretta 1:2.

Rijeka je zatim u osmini finala svladala klupske vršnjake iz Rijeke (bordo) 5:2, u četvrtfinalu ŠN 1. gol 6:0, te u polufinalu Zamet 4:1.

Toni Travalja izabran je za najboljeg igrača, a Šimun Bašković najboljeg vratara turnira, dok je Jakov Stjepanović, uz Tonija i Šimuna, izabran u najbolju sedmorku turnira.

Do prvog mjesta stigli su i morčići Rijeke (bijeli) 2012. godište pobijedivši u finalu Zvončar nakon izvođenja penala 3:3 (3:2-7m). Rijeka je u finalu gubila 0:2, uspjela preokrenuti na 3:2, ali Zvončar je 15 sekundi prije kraja utakmice postigao gol. Ipak, bijeli su bili uspješniji u raspucavanju.

U natjecanju po skupinama Rijeka je svladala Kozalu 11:0, Halubjan (bijeli) 6:0, te Grobničan 5:0.

Nakon toga uslijedile su pobjede protiv Opatije (6:0) u osmini finala, ŠN Toretta (3:0) u četvrtfinalu, te Fantine 1:1 (3:2, 7-m) u polufinalu.

Sebastian Acosty proglašen je najboljim igračem, a Gabriel Petrc najboljim golmanom turnira. Uz Sebastiana i Gabriela, u najbolju momčad izabran je i Tome Buškulić.

U konkurenciji morčića (2013. godište) Rijeka je osvojila drugo mjesto nakon što je u finalu bio uspješniji Orijent 2:3.

Rijeka je u skupini pobijedila Halubjan 7:0, Pomorac 8:4, Gorovo 3:0, te izgubila od Orijenta 0:4. U polufinalu Rijeka je bila uspješnija od MNK Kvarner 5:1.

Matija Mišković bio je najbolji strijelac turnira, te je izabran u najbolju sedmorku turnira u kojoj je svoje mjesto našao i Toni Šušnjar.

RIJEKA 2009.: Gabriel Vilić, Ivano Karabajić, Andro Slaviček, Filip Blažević, Goran Grulović, Šime Starčević,Leon Šerifi, Ivano Cvitanović, Niko Lenić, Ante Rajić, Karlo Arbanas, Luka Prelčić, Noa Korlević, Andro Aleksić, Venio Polić, Dorian Milanović, Andro Peršić, Aleksandar Žarkić, Tin Petrlić. Trener: Kristijan Čaval.

RIJEKA 2010.: Dario Đukić, Maro Tomić, Niko Pozder, Karlo Krivačić, Toni Vuković, Gael Savković, Gabrijel Gašparac, Marin Nekić, Mauro Prole, Petar Jelavić, Šime Iskra, Luka Uljan Poklar. Trener: Stipe Kardum.

RIJEKA 2011.: Šimun Bašković, Niko Bijelić, Raul Brnčić, Lujo Cvitanović, Lucas Bušljeta, Ivano Ćosić, Luka Pavlović, Vigo Sišul, Jakov Stjepanović, Toni Travalja. Trener: Valentino Klanac

RIJEKA 2012.: Gabriel Petrc, Maro Vezmar, Filip Lekaj, Filip Zubčić, Andrej Šarlija, Vigo Grabar, Mihael Šolić, Toni Šušnjar, Tome Buškulić, Moris Dundara, Sebastian Acosty, Marko Jelavić. Trener: Đulio Staver.

RIJEKA 2013.: Luka Turudić, Valentino Dibrani, Nicolas Vrbanić, Aron Budan, Matija Mišković, Josip Mijatović, Luka Imgrund, Luka Lazanja, Ivano Mesić, Loren Kenji, Matija Frleta, Toni Šušnjar. Trener: Saša Ilić.

Kalendar događanja

Stand-up
 • 07.07.
 • (21:00)

Aleks Curać Šarić: stand-up “Budimo realni”

Aleks nam predstavlja njegov 5. One Man Show koji je naziv dobio po jednoj od njegovih češćih poštapalica, a to je – budimo realni....

Detaljnije

Predstava
 • 07.07. – 08.07.
 • (21:00)

Mjuzikl “Evita”

Nakon hita „Sunset Boulevard“, sve kreativne snage riječkog Kazališta prvi put u Hrvatskoj postavljaju i mjuzikl „Evita“...

Detaljnije

Predstava
 • 08.07. – 11.07.
 • (20:00)

“Tri praščića” Gradskog kazališta lutaka Rijeka

Na Trgu Riječke rezolucije četiri većeri zaredom, od 8. do 11. srpnja, izvodi se predstava za djecu "Tri praščića" Gradskog kazališta lutaka Rijeka....

Detaljnije

Festival
 • 09.07.
 • (21:00)

The Sterptet otvaraju jazz festival Štikla

Tijekom cijelog ljeta, pod umjetničkim vodstvom Zorana Majstorovića, Štikla će u Rijeku će dovesti ponajbolje jazz glazbenike iz regije....

Detaljnije

Festival
 • 10.07. – 11.07.
 • (10:00)

Ulični festival “Zvukom preko vode”

Zvukom preko vode je novoosmišljeni festival na otvorenome koji će na jednom mjestu ujediniti niz umjetnosti u pravi ulični festival u Rijeci, smješten u prostor lučke infrastrukture kao simbola grada. Program će se odvijati 10. i 11....

Detaljnije

Festival
 • 11.07. – 12.07.
 • (19:00)

Kontakt

U subotu, 11. srpnja 2020. u Harteri se sprema pravi open air event! Tri stejdža - Terrazza, Volte i Mezanin ugostit će riječke kolektive i individue koji su nestrpljivo (do)čekali vrijeme da se opet sretnemo na flooru....

Detaljnije

Skip to content