Prvo mjesto i nagradu od 100.000,00 kn dobio je tim Wild Olive Oil: Proizvodnja ulja divlje masline (članovi tima: Marija Trcol i Mario Kocijan), drugo mjesto i nagradu od 50.000,00 kn dobio je tim Cunning/Lukavac: More than a game show (članovi tima: Ante Zoraja i Toni Košćina), a treće mjesto i nagradu od 25.000,00 kn Centar za razvoj dronova i edukaciju (član tima: Demir Ferhatović).

Prvu nagradu uručio je gradonačelnik Grada Rijeke Vojko Obersnel, koji je, uz čestitke dobitnicima, istaknuo svoje zadovoljstvo raznolikošću i brojem inkubiranih ideja, te poželio korisnicima sreću u daljnjem radu. Drugu nagradu uručila je Jana Sertić, pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke, u čijem je sastavu i sam inkubator. Aktualnu generaciju ocijenila je najuspješnijom, te izrazila ponos što je imala priliku biti dio njihovih poduzetničkih priča. Nagradu trećeplasiranom timu uručio je Dario Zorić, direktor Riječke razvojne agencije Porin d.o.o. i mentor u Startup inkubatoru Rijeka.

Demo day 2020.

Prvo mjesto i nagradu od 100.000,00 kn dobio je tim Wild Olive Oil: Proizvodnja ulja divlje masline (članovi tima: Marija Trcol i Mario Kocijan)

Startup inkubator Rijeka je dio Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke. Od 2013. godine pruža besplatnu podršku fizičkim osobama u razvoju vlastitih poslovnih ideja. Do danas je usluge Startup inkubatora koristilo 173 timova, odnosno 435 korisnika. Mentorska mreža danas broji 48 stručnjaka, a ukupno je do sada održano 889 individualnih konzultacija.

Krajem lipnja 2020. završena je inkubacija 11. generacije korisnika Startup inkubatora, koja je s razvojem svojih projekata započela u studenom 2019. Ova, po broju prijava (37) i broju prihvaćenih ideja (24), najbrojnija generacija korisnika u povijesti rada inkubatora svoje je inicijalne ideje transformirala tijekom osmomjesečnog programa koji uključuje edukacije, korištenje prostora i individualne konzultacije sa stručnim mentorima. Ulazak u završnicu 11. generacije izborilo je 12 najuspješnijih korisničkih timova, te su oni, kao i svaka dosadašnja generacija, svoja postignuća prezentirali na demo danu pod nazivom Demo Day 20/11.