Stephany Stefan je početkom 2017. objavila je prvi EP pod nazivom “Clouds” koji je i popraćen video spotom za istoimeni singl. Uz nekoliko zapaženih svirki u Rijeci te na festivalima ReArt u Osijeku i Velvet festivalu na Puntu, Stephany je paralelno stvarala nove pjesme. Lanjskim singlom “Binary Philosophy” ujedno je i najavila album prvijenac koji izlazi ovog mjeseca.

Osim glazbe, Stephany se bavi i fotografijom i kombinira kazališne, plesne i cirkuske vještine. Na svojim nastupima sve ove grane umjetnosti spaja u jednu cjelinu, izvodeći autorsku glazbu u pratnji benda. Svoju glazbu ne žanrira već je naziva multižanrovskom.

Koncert Stephany Stefan dio je programa pod nazivo m Let’s Talk About Music. Riječ je o novom edukativno-koncertnom programu Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.