U suradnji s kolegicama i kolegama iz Kišobrana, medijskog web portala čiju redakciju čine studenti i studentice Sveučilišta u Rijeci, Savjet mladih Grada Rijeke (SMGR) snimio je i drugi od šesnaest podcastova „Ćakula mladih“ koji su planirani u 2023. godini.

Voditelji podcasta Luka Čanković i Martina Matoković ovaj su put ugostili uspješnog mladog fotografa i marketinškog poduzetnika Antona Marincela, čija agencija za izradu digitalnog sadržaja, između ostalog, vodi i TikTok profil Grada Opatije.

„Ćakula mladih“ pokrenuta je u svibnju kada je temeljem usvojenog Programa rada Savjeta mladih Grada Rijeke za 2023. pokrenuta suradnja sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci po pitanju snimanja i montaže podcasta.

Ideja je da mladim Riječankama i mladim Riječanima, a i svima koji se tako osjećaju, približimo rad Savjeta mladih Grada Rijeke, upoznamo ih s aktualnostima u njihovom gradu, upoznamo ih s osobama koje rade s mladima ili za mlade i raspravljamo o temama od njihovog interesa.

U videu pogledajte Antonov put od strasti prema fotografiji do content kreatora na društvenim mrežama, a svi koji su propustili prvu epizodu „Ćakule mladih“ s Ivanom Tokićem, mogu je pogledati i poslušati na poveznici: https://www.mojarijeka.hr/savjet-mladih-grada-rijeke-snimio-prvi-podcast-cakula-mladih/

Kalendar događanja