Na gastro temu u nedjelju, 6. prosinca, u 17 sati na Trgu 128 brigade HV održat će se prvi program u sklopu Gastro
kutka Rijeka Adventa i to poznati “Gastro show braće Čučković”.
Danijel i Dejan Čučković priredit će sjajan gastro spektakl. Show uključuje
cijeli proces pripreme hrane, od obrade mesa do njegovog termičkog tretmana.
Riječ je o mesarsko-gastronomskom showu koji uključuje cijeli proces
pripreme hrane, od obrade mesa do njegovog termičkog tretmana, pučki rečeno –
pečenja. No da sve bude još i atraktivnije, Dejan i Danijel Čučković sve to
rade na uistinu spektakularan način, publiku informiraju o pojedinim fazama
pečenja, o umacima koje koriste, čitavom nizu detalja koji će oduševiti sve
prisutne roštilj-majstore amatere. Ne propustite probati specijalitete by
Čučković koji će biti po pristupačnim cijenama samo u programu Rijeka Adventa

A za najmlađe i svih nas koji se tako
osjećamo, brojni pokloni i slatki izazovi mogu se pronaći na Božićnom sajmu
na Korzu
i u sklopu Adventa na Kobleru na Trgu Ivana Koblera koji
svoja vrata imaju otvorena cijeli dan do 3. siječnja 2016. godine.

Potreban je brzi pregled što se sve može
vidjeti na Korzu? Imamo rješenje i za to jer u pratnji djece (!) možete
koristiti Vlakić Djeda Mraza koji ovaj vikend, odnosno od subote 5. prosinca do
10. siječnja 2016. godine, redovito prometuje Korzom.

A danas je RI gastro započeo sa Gastro
Cooking Showom jer krenuo je Tjedan čokolade i Tjedan bakalara. Volite
čokoladu? Volite bakalar? Onda je rješenje vaše tihe patnje RI gastro i
restorani i konobe koje sudjeluju u manifestaciji.