Aleks je publiku zabavljao temama poput muško-ženskih odnosa, kako odgoditi dijete kada ono nije tvoje, stvari koje su toliko jasnije kada si odrastao, a nimalo kad si klinac i drugima, od kojih je najveće čuđenje mnogobrojne publike izazvala priča o tome kako ga je čak 13 puta lupio auto.

Aleks je predstavio njegov 5. One Man Show koji je naziv dobio po jednoj od njegovih češćih poštapalica, a to je – budimo realni, koju, kako kaže, koristi i kad treba i kad ne treba. Bila ona poštapalica ili ne, Aleks je u nastupu itekako realan, jer, osim što zbija šale na svoj račun, s publikom otvoreno dijeli i svoju borbu s depresijom, pronalazeći upravo u humoru način da se s njom nosi. Na sceni je potpuno prirodan i energičan, tako da je bez problema za čitavo vrijeme trajanja nastupa držao pažnju publike.

Aleks Curać Šarić je stand up komičar iz Rijeke koji na sceni djeluje već 14 godina. Danas iza sebe ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi.