Vikend TopEvent

RAPSKA FJERA – srednjovjekovni festival (25.-27.7.2012.)
Rapska fjera jedan je od najznačajnijih festivala i evenata općenito na Rabu. Volite priče o srednjem vijeku? Koliko ste se puta željeli barem nakratko naći u razdoblju srednjeg vijeka? Puno, previše. Rapska je fjera jedinstven događaj ovog tipa, koji će vas barem nakratko odvesti u divna, stara vremena. Sudionici Rabske fjere su obrtnici i zanatlije na otoku Rabu koji se aktivno bave i osiguravaju egzistenciju zanatima koji su postojali i osiguravali egzistenciju u srednjem vijeku te udruge i kulturno umjetnička društva koje se na dobrovoljnoj bazi bave tradicionalnim zanatima i njeguju tradicijske vrijednosti, izradu domaćih proizvoda i način življenja. Jedinstven i poseban događaj, kojeg nikako nemojte propustiti!

valkane 2012VALKANE SUMMER BEACH FESTIVAL @ plaža Valkane, Pula (27.-29.7.2012.)
Još nas svega 24 sata dijele od početka trodnevnog ljetnog
glazbenog spektakla na pulskim Valkanama. Preko 50 sati zabave, glazbe,
plesa, sunca i mora počinje u petak 27.07. već u 17 sati, a u 21 sat s
nastupom DJ Lemona počinje program na glavnoj festivalskoj bini. Osim svjetski poznatih imena (Inna, Sasha Lopez, Chris Liebing, Adam Beyer, Sister Bliss…), publiku će rasplesati i baciti u trans i mnogi domaći izvođači koji su se uspjeli probiti u ‘elitu’ hrvatske elektronske scene (Petar Dundov, Lemon, Tom Jay, Miss Sunshine…).

Party je zagarantiran, naša Matea će nam javiti dojmove, no to ne znači da se ne trebate pronaći ‘na licu mjesta’. Zato – pravac Pula, plaža Valkane i partijanja ‘all day, all night’!

FreemasonsFREEMASONS @ Club Boa, Malinska (26.7.2012.)
Britanska senzacija koju znamo pod imenom Freemasons, ovog četvrtka gostuje po prvi puta na otoku Krku u Clubu Boa u Malinskoj. Oni su jedni od najpoznatijih svjetskih klupskih izvođača koji osvajaju prvim taktovima svojih nastupa. Prije malo vremena imala sam ih prilike slušati uživo i bila je potreba točno minuta da me osvoje – što svojim šarmom koji se vidi na kilometre, što glazbom i na kraju krajeva, što interakcijom i komunikacijom s publikom za vrijeme svirke. Ulaz je od 23 sata. Moja topla preporuka: nemojte ovo propustiti, dečki su fenomenalni!

JELENA ROZGA @ Čavle (28.7.2012.)
Kraljica zabavne glazbe u Hrvata, žena koja uspjeva na svoj svaki koncert dovesti nebrojeno puno ljudi ove subote nastupa na Čavlima. Da da, riječ je o Jeleni Rozgi, pjevačici koju hrvatska publika najblaže rečeno obožava. Ona jednostavno zna kako rasplesati i zabaviti publiku. Ako ste željni njezinih starih i novih hitova, znamo kamo ćete u subotu – na Čavle, ‘na Rozgu’!

Kalendar događanja