Kantrida

Vugrinec je jednu sezonu, po povratku iz Italije, odigrao i na Kantridi te ostavio snažan pečat. Još za gostovanja bijelih u Varaždinu, prije desetak dana, sipali su se komplimenti s obiju strana. No izgleda da je sve ostalo samo na razgovoru ugodnom.

Nismo zainteresirani. Ovo nije pravi trenutak za dovođenje igrača poput Vugrinca. Riječ je o kvalitetnom igraču, tu nema sumnji, ali do kraja ove sezone mi želimo priliku pružiti našim mladim igračima da bi vidjeli na koje od njih možemo računati u budućnosti. A i naša će se dugoročna klupska strategija razvijati u drugom pravcu , rekao je, danas i službeno ustoličeni sportski direktor, Srećko Juričić.

Kolo sreće se očito okrenulo. Prije samo nekoliko mjeseci dolazak  igrača poput Vugrinca zaliječio bi barem na trenutak navijačke rane. Ulaskom Damira Miškovića u klub, na Kantridi si mogu priuštiti izbirljivost te na miru promišljati igrački kadar za iduću sezonu.

Neslužbeno, Vugrinec se na raskid odlučio nakon navodno uspješnih pregovora s Koprivničancima. Hoće li Cvitanovićev rekord pokušati srušiti igrajući za Slaven Belupo, saznat ćemo uskoro.

Izvor: Radio Rijeka