Tako će se od ponedjeljka do petka u galerijskom prostoru Poneštrice na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske 3a moći razgledati i kupiti proizvodi brendova: 𝗔𝗱𝗼𝗿𝗮𝗯𝗹𝗲, 𝗠𝗲𝗻𝗱𝘂𝗹𝗮, 𝗞𝘂𝘀𝘀𝗵𝗵, 𝗕𝗼𝗱𝘂𝗹𝗸𝗮, 𝗣𝗶𝗰𝗰𝗼𝗹𝗮 𝗦𝘁𝗲𝗹𝗹𝗮, 𝗕𝗹𝘂𝗲 𝗦𝗵𝗲𝗲𝗽, 𝗟𝗼𝗹𝗮 𝗱𝗿𝗲𝗮𝗺, 𝗠𝗶𝗮𝘂 𝗖𝗼𝘁𝘂𝗿𝗲.

Veselimo se  predstaviti svoj rad i riječkoj publici koju posebno volimo i s kojom jako lijepo surađujemo! Nosimo vam mirise, okuse i boje otoka Krka na kopno! Posebno bi voljele zahvaliti Poneštrici i divnoj Željki Barbarić što je prepoznala naše, zajedničke vrijednosti i ugostila nas u svojem šarmantnom i jedinstvenom prostoru u Rijeci!“ kaže Jovana Čutul, predsjednica Udruge.

Vlasnica galerije Željka Barbarić i ovaj puta naglasila je potrebu za povezivanjem i umrežavanjem malih poduzetnica i poduzetnika našeg kraja u ime zajedničkog rada i promocije. „Ona poznata riječka „Zajedno smo jači“ nije floskula, nego činjenica i svi je moramo što prije kao takvu i usvojiti i primjenjivati na svim poljima djelovanja“, kaže Barbarić.

Udruga Žene za otok djeluje već pet godina na području otoka Krka. Broji dvadesetak aktivnih članica, no puno veći broj ljudi prolazi njihove edukacije i evente. Udruga se primarno bavi edukacijama i osnaživanjem žena kako bi se one što aktivnije uključile u javni život i poduzetništvo.

„Promoviramo rad poduzetnica, posebice onaj koji vodi brigu o vrijednostima koje imamo u svojem radu, a to su: zaštita okoliša, ručni rad, očuvanje prirodne i kulturne baštine, razvoj malog poduzetništva, društveno odgovorno poduzetništvo i sl.“, navode iz ove Udruge, koja provodi mnoge projekte koji su prepoznati od otočnih JLS-a posebice grada Krka, Primorsko-goranske županije, ali i Ministarstva regionalnog razvoja.

Prodajna izložba u Galeriji Poneštrica / Foto Ana Marija Žic

Za fotografije je zaslužna najmlađa članica udruge Anamarija Žic vlasnica Monte Creative Studio.

Prodajnu izložbu članica udruge Žena za otok možete posjetiti u galeriji Poneštrica, na Trgu 128.brigade HV 3a (pokraj Hotela Bonavia) do petka 4. 3. 2020.

Kalendar događanja