Zoran Kvržić

Velika je čast odigrati 100 utakmica u dresu Rijeke i naravno da me veseli taj podatak. Poklopilo se da smo u Vinkovcima prekinuli negativan niz i upisali pobjedu tako da ću po pozitivnom pamtiti ovaj nastup, rekao je Zoran Kvržić.

Zoran je u dresu Rijeke debitirao u pobjedi nad Istrom 1961 12. srpnja 2013. godine kada je u igru ušao u 68. minuti zamijenivši Vedrana Jugovića. Kvržić je do 100 utakmica stigao odigravši 60 prvenstvenih, sedam Kup, jedan Superkup i čak 32 utakmice u europskim natjecanjima. Pritom je postigao 16 pogodaka, a prvijenac je stigao već u drugom nastupu 21. srpnja na Poljudu protiv Hajduka.

U europskim natjecanjima postigao je puno važnih golova, bio je strijelac u pobjedi nad Stuttgartom na Kantridi (2:1), zabio je pogodak i protiv Seville na Kantridi u remiju 2:2 protiv kasnijeg pobjednika Europske lige. Postigao je i dva gola u Kupu Hrvatske, slađi je sigurno bio onaj protiv Dinama u slavlju na Kantridi 2:0 kada je Rijeka stigla do novog trofeja.

Sigurno je da su nastupi u dresu Rijeke u europskim natjecanjima jedne od najljepših uspomena. Odigrali smo puno dobrih utakmica u europskim natjecanjima protiv jakih suparnika i to će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju. Vjerujem da nas i budućnosti čekaju mnoge dobre utakmice i dobri rezultati, rekao je Zoran Kvržić.