kazoo

Ovog Badnjaka možete zabavu potražiti i u Labinu, točnije u KUC Lamparni. Riječ je o programu „vaKOVE zime ni“ koji se održava 21.-31.prosinca, čiji će specijalni gosti KAZOO band nastupiti 24. prosinca. Bend je poznat po neobičnoj kombinaciji vokala uz dj pratnju, te live instrumenata poput saksofona, perkusija i sl. Na početku, koji je u 23 sata, zagrijavat će vas dj Lucca C, Phunk Lexx, te Tom Jay. Ulaz je 30 kn.

Svratite li do Rovinja, imate priliku doživjeti Rovinj Music Festival koji promovira mlade demo bendove i daje im priliku diskografskog ugovora kroz višednevno natjecanje. Osim njih, nastupat će i Opća opasnost, Bare i Majke, te Josipa Lisac, a sve to 28.-30. prosinca. Više o programu i cijenama ulaznica pogledajte na službenoj web stranici http://www.rmfestival.org/.

Buzećane će 22. prosinca zabavljati sveprisutna Severina, dok će Božić proslaviti uz Jasmina Stavrosa.

Također, Božić možete proslaviti i u pazinskom klubu Magnus, koji je domaćin Igy Rock koncerta na kojemu će nastupiti Pasi, Radio Aktiv, Posljednji Bunker, Veja i dr. Koncert je humanitarnog karaktera, a ulaznica je 30kn + donacije.

RockTarata 2012 je glazbeni događaj koji će zabavljati Puležane i Puležanke na trgu Portarata, a u periodu od 19. do 31. prosinca nastupit će Edo Maajka, Radio Aktiv, LET3, Oliver Kovach (inače, pobjednik jednog Rovinj Music Festivala), Bad Name, Postolar Tripper, Sane i dr.

Svetvinčenat, poznatiji i kao Savičenta, ugostit će 25. prosinca Mladena Grdovića s početkom u 21 sat.

Izbor je velik, predlažemo da napravite đir po Istri i odaberete najbolji način za odmor i zabavu.