Verdijeva ulica i Kazališni park ove su godine, kao nova adventska lokacija u Rijeci, zablistali, a najveću pažnju posjetitelja privlačila je svjetleća kočija, neizostavno mjesto za snimanje brojnih fotografija za uspomenu kako Riječana tako i njihovih gostiju.

Na Adventiranju su se predstavili Kuća kobasica sa svojom gourmet ponudom kobasica prema receptima chefa Mate Jankovića kao i restoran Nebo chefa Denija Srdoča – dobitnika Michelinove zvjezdice. U Rijeku se sa već dobro poznatim specijalitetima vratio i zadarski Picnic Mingle & Fun, a posjetitelji su mogli uživati i u specijalitetima NOSH Cosmopolitan Food-a kao i u neodoljivim slasticama adventske kućice Di Mare. Osim gastro ponude posjetitelji su se mogli ugrijati i u toplim napicima iz režije Fiorella, Three Monkeysa ili Rakhia Bara.

Adventiranje kod kazališta

Svjetleća kočija koja je uljepšala Adventiranje kod kazališta

Nova adventska lokacija pokazala se kao pun pogodak i već nakon nekoliko dana prepoznata je od strane brojnih posjetitelja i za vjerovati je da ovu lokaciju očekuje svjetla budućnost u novom izdanju Rijeka Adventa.

”Zadovoljni smo kako su naši sugrađani, ali i brojni posjetitelji iz okruženja prihvatili novu adventsku lokaciju. Dobar program kao i bogata gastro ponuda pridonijeli su turističkoj ponudi našega grada. Polako možemo zaključivati ovogodišnje izdanje Rijeka adventa, kojim smo izrazito zadovoljni kao i brojem turista tijekom prosinca u Rijeci koji je čak nadmašio i rekordne brojke iz 2019. godine”, izjavio je direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

”Adventiranje kod Kazališta bio je naš prvi izlazak iz restorana Nebo i mogu reći da smo zaista zadovoljni kako su posjetitlji reagirali na našu gastro ponudu koja se bazirala na fried & grill konceptu. Smatram da se ovakva gastro ponuda odlično uklopila u prostor pokraj kazališta te čestitam organizatorima na odličnoj organizaciji i zahvaljujem svim posjetiteljima koji su nas posjetili na prvom izdanju Adventiranja”, izjavio je chef Deni Srdoč.