Ove godine Centar tehničke kulture Rijeka pripremio je posebno izdanje kampanje i u suradnji s Eurodesk multiplikatorima iz Hrvatske organizirao nacionalni Eurodesk Treasure Hunt koji će se 21. listopada 2022. godine održati istovremeno u brojnim gradovima!

Riječko izdanje igre organizira Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6), odakle kreće Eurodesk Treasure Hunt (lov na blago). Kroz igru, sudionici će rješavati zanimljive zagonetke i izazove, upoznavati svoj grad te se istovremeno informirati o mogućnostima za mobilnost mladih, a sve što im treba za dobru zabavu je pametan mobitel (i puna baterija!). Igrati se može pojedinačno ili u timu, a za bolji provod preporuča se da sudionici povedu i prijatelje.

Detaljnije upute i pravila sudionici će dobiti nakon online prijave koje su otvorene do 20. listopada 2022. (dan prije održavanja igre). Prijavite sebe i svoj tim na poveznici: https://forms.office.com/r/4QMDKvwm6s

Eurodesk Treasure Hunt održava se u sklopu paneuropske kampanje Time to Move kojom se potiče mlade na mobilnost te se promoviraju mogućnosti volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u Europi i izvan nje. Kampanja se odvija u organizaciji Eurodesk informacijske mreže u kojoj je Centar tehničke kulture Rijeka jedan od multiplikatora.