RInovatoRI je izvanškolski edukativni program kroz koji polaznici putem radionica stječu znanja iz širokog spektra područja vezanih uz poduzetništvo. Posebni fokus je na kreativnom pristupu u rješavanju problema, stvarnim poduzetničkim iskustvima i društvenim inicijativama iz okruženja, suvremenim marketinškim alatima, tehnologijama i inovacijama te na razvoju vlastitih poduzetničkih ideja.

Za prijavu u novu radioničku godinu potrebno je ispuniti online prijavnicu koja se nalazi na mrežnoj stranici Doma mladih najkasnije do 1. listopada 2021. godine.

Pristup online prijavnici moguć je i na portalu www.rijeka.hr.

Redovne radionice održavat će se jednom tjedno, i to četvrtkom, po dva školska sata od 18.30 do 20.00 sati u prostoru Doma mladih. Cijena programa je 100,00 kn mjesečno po polazniku, a u slučaju online nastave 50,00 kn.

RInovatoRI ispred Doma mladih 2020

RInovatoRI ispred Doma mladih

Program RInovatoRI je pokrenut i osmišljen od strane Grada Rijeke – Odjela za poduzetništvo, a provodi se u suradnji s gradskom ustanovom Dom mladih u tri programska pravca: (1) Redovni program (cjelogodišnje tjedne radionice), (2) Vikend škola poduzetništva i (3) Summer RInnovation Lab (ljetna škola poduzetništva). Do danas je u programu sudjelovalo preko 560 djece u sva tri programska pravca.

Program je nacionalni dobitnik Europske nagrade za promicanje poduzetništva 2019. u kategoriji ‘Promicanje poduzetničkog duha’, a početkom 2021. uvršten je u internacionalnu bazu dobrih praksi na razini programa Interreg Europe.

Više o programu RInovatoRI pronađite na mrežnoj stranici Doma mladih te na službenoj Facebook stranici programa https://www.facebook.com/RInovatoRI/.

Dodatne informacije oko upisa mogu se dobiti na info@dom-mladih.hr te na 051 512-715.