Kamp za brucoše namijenjen je prvenstveno brucošima, ali dobrodošli su i studenti starijih godina, a prijave su otvorene do 15. rujna.

„Kamp je osmišljen kao edukativno druženje svih studenata prve godine na Sveučilištu u Rijeci, a vi možete biti dio ovog našeg zajedničkog projekta. Organiziran je na način da ste podijeljeni u timove po fakultetima, odjelima i smjerovima, a svaki će tim imati svog koordinatora, starijeg studenta, koji će zajedno s vama prolaziti unaprijed osmišljeni program. Očekuje vas mnogo aktivnosti, novih znanja, najsvježijih informacija o vašem domu idućih nekoliko godina te prije svega druženje i zabava s vašim fakultetskim suputnicima, kao i upoznavanje starijih studenata koji vam svojim iskustvom i savjetima mogu dati najbolji uvid u ono što vas očekuje u najboljem razdoblju u životu“, poručuju iz Studentskog zbora.

Svaki fakultet za svoje će studente organizirati program u sklopu kojeg će se moći dobiti sve potrebne informacije o studiju, kako bi se brucošima pružile informacije što ih sve očekuje nakon početka nastave. Osim informativnog djela programa bit će organizirane i razne sportske i zabavne aktivnosti kako bi se studenti i brucoši bolje upoznali i zabavili.

Program kampa je već poznat, a prijave se vrše na web stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci gdje se može pronaći i više informacija o programu.

(Foto: Facebook)