13. Liburnia Jazz Festival

Za sretan 13. rođendan Liburnia Jazz nudi jazz hodočasnicima prigodnih 13 koncerata na 7 pozornica po čitavom gradu, od „jutra do sutra“. Organizatori, kao i uvijek do sada, nastoje angažirati i mlade jazziste i omoguditi im da nastupe „rame uz rame“ uz svjetske zvijezde jazz glazbe, tako da ove godine svoju glazbu s publikom mogu podijeliti Alba i Leo, mEmenTo i Salty Tails, a Bruno Mičetić Trio de na Festivalu predstaviti novi album “Phantom’s whisper”.

Jedna od misija Festivala je i povezivanje domadih i inozemnih glazbenika, tako 13. izdanje Festivala predstavlje čak tri međunarodne fuzije: Portugalku Amáliu Baraonu i Dinka Stipaničeva, hrvatsko-austrijsko-njemačku skupinu, pa još i sastavljenu isključivo od djevojaka -Chocolate Disaster, te slavni splitski jazz sastav Black Coffee u suradnji s Haidankom Martine Thomas.

Kompletan program možete pročitati ovdje
Cijena ulaznica za koncerte na Ljetnoj pozornici je vrlo povoljnih 50,00 kn u pretprodaji, a 70,00 kn na dan koncerta. Cijena ulaznica za Jazz Boat je 60,00 kn po danu/krstarenju.
Ulaznice se mogu kupiti u Festivalu Opatija i Dallas Music Shopu Rijeka ili rezervirati na info@liburniajazz.hr
Više na www.liburniajazz.hr