Budući da su Zamećani momčad s juga dočekali opterećeni ozljedama postojala je određena doza opreza, nisu domaći momci bili baš najdominantniji na otvaranju utakmice, ali nakon što su od 19. do 22. minute serijom 4:0 poveli (12:11), prednost do kraja utakmice više nisu ispuštali iz ruku.

– Dogodilo se upravo suprotno onome što smo najavljivali, željeli smo dominantno otvoriti utakmicu, ali smo je otvorili loše i ta neka naša uspavanost trajala je kroz čitavu utakmicu. U dvadesetoj minuti uspjeli smo dvjema obranama Viskića i dvjema ukradenim loptama Tomaša uhvatiti ritam i do kraja smo kontrolirali rezultat, rekao je Igor Marijanović, trener Zameta.

Možda Marijanović i nije baš najzadovoljniji načinom na koji je pobjeda ostvarena, ali sigurno nije nezadovoljan saznanjem da njegova momčad može pobijediti na mišiće.

– Odrazilo se ovo što smo imali dosta ozljieđenih nakon Bjelovara i nismo trenirali kako smo trebali, ali izvukli smo se na mišiće. Najvažnije je da se pišu nova dva boda, vanjski igrači su nam možda malo lošije odreagirali, ali kada se lomilo uspjeli odraditi kako je trebalo, zaključio je Marijanović.

Paket 24Premijer liga rukometaša, 7. kolo
ZAMET – TROGIR 33:29 (17:15)
SRC Zamet. Gledatelja: 100.

Suci: Gubica (Višnjevac), Milošević (Osijek)

ZAMET: Vučko 3 (2), Živković, Ljevar 2, Njegovan 5, Milih 1, Islamović 3, Sorić, Tomaš 6, Viskić, Mrakovičić 3, Devčić 1, Pikec 5, Kvastek 4.

TROGIR: Baković, Barić, Špika 3, Radnić 9 (4), Ljubica, Piteša 4, Milat, Maričić 2, Brkan, Smoljo 3, Bradarić-Šuljo 1, Trivković 7.

Sedmerci: Zamet 2 (2), Trogir 4 (4). Isključenja: Zamet 8, Trogir 6 minuta.