Zaigrano peto godišnje doba

Najmanji su iskoristili priliku da budu i rade što žele. Opet smo plesali, pjevali, igrali se one poznate igre “ćapaj kantrigu” ( u prevodu: uhvati stolicu ), tako omiljenu u svako doba, a ne samo u ovo peto – maškarano.

Započeli smo s laganim zagrijavanjem, dječjim maškaranim koncertom, a imali smo kao i Sanremo, dvije voditeljice plavuše i šerifa. Princeze su omiljene, ali haljine ih nisu spriječile da se igraju i bacaju po podu, te sudjeluju u igri tko će prije pojesti šam pitu.

Naša tri voditelja, kao što smo rekli pravi Sanremo, dvije plavuše  i jedan šerif, Jedna je plavuša otvorila maškarani koncert, druga maškarani tulum, a šerif je pazio da sve bude OK ( u redu ). Pobjednici jedenja šam pita u lakoj ( mlađoj ) kategoriji, u zadnjoj sekundi su uspjeli progutati i preteći drugoplasirane. Vidi se na Zoe da joj nije bilo lako.

Stalno su u modi buba mare, zvončice, princeze, ali ove godine stigao je i jedan pirat s Kariba, te teta plavuša s fritama. Globalno zatopljenje se osjetilo, morali smo otvoriti prozore, da temperatura padne.

Do iduće subote!

(G.P.)

Oznake