VIDEO

03.01.2019.

Rijeka dočekala Novu godinu uz Nord, Fit, Whiteheads i splitskog repera Vojka V

Autor: Betty Stojnić

Doček Nove godine na Korzu pored Trga Republike Hrvatske održan je uz raznobojan glazbeni repertoar i želje za kvalitetnom 2019. godinom.

Rijeka dočekala Novu godinu uz Nord, Fit, Whiteheads i splitskog repera Vojka V

Večer je započela uz Nord, riječki hard rock sastav koji je publici predstavio debitantski album Play Restart, dostupan za sve zainteresirane na Bandcampu. Nakon njih, slijedio je nastup veterana riječe rock scene: grupa Fit odsvirala je nove i stare hitove, uz dvostruku izvedbu ikonskog singla Kao mačka. S njima je 2018. i završila, a 2019. započela kratkim govorom gradonačelnika Vojka Obersnela. Počelo je odbrojavanje do 2020. godine kada, riječima gradonačelnika, Rijeku kao Europsku prijestlonicu kulture čeka „zabava svaki dan“. Impresivan vatromet upriličen je s krova Robne kuće Ri.

Tulum nije usporen ulaskom u novu godinu, već se publika rasplesala uz grupu Whiteheads i splitskog repera Vojka Vrućinu. Vojko V je, uz materijal s prvog albuma, do 2:30 ujutro izveo i nekoliko hitova Dječaka i Kiše metaka. Dijelove nastupa možete vidjeti u video prilogu, kao i čestitke i želje izvođača i gradonačelnika riječkim građanima za uspješnu 2019. godinu.