VIDEO

29.04.2019.

Riječke Muhe u Beertiji predstavile novi EP "Projekcije"

Autor: Damir Jevtić

U sklopu programa Let’s Talk About Music koji provodi Distune promotion, 26. travnja u Beertiji na Trsatu održana je koncertna promocija novog EP-a „Projekcije“ riječkog benda Muhe. Nakon nekoliko izmjena postava, bend je stasao u tročlanoj formi u kojoj i najprirodnije zvuči. Glazbena su im inspiracija alternativni bendovi 90-ih, te nešto starija psihodelija, što se i osjeti u njihovoj glazbi. Karakterizira ih mračniji i energičan rock, za bluesy prizvukom.

undefined

Bend je do lani djelovao pod starim imenom Muhe Bez Glave, no nakon dva albuma, tri EP-ja i 12 godina svirke našli su svoje glave i bend je započeo novo kreativno razdoblje. Muhe nastupaju u sastavu: Denis Protega (gitara i vokal),  Erik Benas (bubnjevi) i Ivan Saftić (bas-gitara i bek-vokal).

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i bookinga, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.

Dio nastupa uz izjave pogledajte u prilogu.