Riječke stepenice

Na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u petak će kolekcije predstaviti Vesna Sposa, Salon Marie, Boutique Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie’s odijela, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex muška moda, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti i učenici Srednje trgovačka i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože. Program vodi Vlatka Pokos.

Druga večer održati će se u subotu na trgu ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije Max Mare, Marelle, Max & Co. i Weekend Max Mare na eventu 10. Riječke stepenice by AMEC Rijekatekstil.

Za kosu manekenki i manekena među kojima su Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Ivana Paris, najljepše Hrvatice i zaštitna lica kampanje Vedrana Linardić i Nikolina Miletić, Radovan Stošić, pjevač Damir Kedžo i Fabio Čulinović nekadašnji stanar Big Brother kuće, su kao i svake godine zaduženi stilisti Perman Experience dok šminku potpisuje tim vizažistica; Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

“Obje večeri počinju u 20:30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje stoga se nadam prepunom trgu”, kaže Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije.

No jubilarno izdanje modne manifestacije neće završiti revijama već zabavnim after partyjem u Teatro lounge baru u Rijeci.