Vučko se iz Buzeta vratio u matični klub, a Tomaš, Islamović i Milih u redove Zameta prešli su iz prvoligaša Kozale.

– Vučko je prije tri godine otišao u Buzet, riječ je o iskusnom lijevom krilu, igraču koji je prošao juniorsku reprezentaciju, lijevo krilo je i Antonio Tomaš, jedan od najboljih prvoligaških igrača, imao je nekoliko ozbiljnih ponuda, ali se odlučio za Zamet. Srednji vanjski Dino Islamović odavno je prerastao Prvu ligu, ali smo u proteklom razdoblju imali prilično dobro popunjenu njegovu poziciju i bila bi prava šteta da smo ga uzeli, a da nije igrao. Od njega puno očekujemo. Mateo Milih je kružni napadač. Njih trojica su iznijeli teret Kozale prošle sezone, vjerujemo da će se izboriti za minutažu u Zametu, rekao je Vedran Babić, direktor Zameta, uz dodatak da s ovim četirima potpisima roster ekipe za iduću sezonu još uvijek nije zaključen.

– Imamo jednog kružnog igrača izvan naše regije, a pregovaramo i s dva vanjska igrača. Treba nam klasični šuter, pokušat ćemo dogovoriti posudbu iz nekog jačeg kluba, imamo nekoliko opcija otvorenih, vidjet ćemo što možemo dogovoriti, nastavit će Babić, koji kaže da u klubu mogu biti zadovoljni načinom na koji su do sada odradili prijelazni rok.

– Za sada smo zadovoljni. Svake godine tri do četiri igrača odlaze i to je za nas nekako sasvim normalno. Realno, problem bi bio da Zamet ne stvori igrača koji su prepoznati na tržištu. Možemo biti sretni da stvaramo igrače koji odlaze van i od rukometa mogu živjeti. U prvoj postavi, kako stvari stoje, promijenit će se tri igrača, a to baš i nije toliko kritično. Evo, na lijevom krilu u Vučko i Tomaš sigurno će biti jedan od najboljih tandema u ligi. Čekamo još da potvrdimo pivota i vanjskog igrača i onda ćemo imati širinu rostera. Svi smo uvjereni da su ovi igrači na razini kvalitete i da će se kroz nekoliko mjeseci izboriti za svoju poziciju i pojačati konkurenciju kod nas, zaključit će Babić.