Vikend TopEvent

Crazy student night @ klub Nina 2 (29.11.2012.)
Ovog četvrtka klub Nina studente poziva na svirku uživo benda „L’AMOUR“. Ludi četverac sa zabavnim repertoarom za pjesmu i ples definitivno će vam uljepšati ovaj tmuran dan koji je pred nama. Osim njih, spremna su i 2 DJ-a, hostese te nagrade za one najsretnije. Ulaz je slobodan, a početak je najavljen za 22 h.

Extra Robi & Prco @ Karolina (29.11.2012.)
Šarmantni dvojac koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim ponovo je u akciji! I to svakog četvrtka u klubu Karolina od 23 sata. Robi i Prco ispratili su već generacije i generacije studenata te malo tko u Rijeci ne zna tko su oni. Ako ste željni dobrog štimunga, vruće atmosfere, gitare i najpoznatijih hitova, ne preostaje vam ništa drugo nego početi se već sada spremati za izlazak.

Disco’n’Action @ Tunel (30.11.2012.)
Disco is back! Stoga, izvadite svoje svjetlucave outfite iz ormara i u petak do Tunela na čagicu. Ako niste od svjetlucavih stvarčica na sebi, nema veze! Koga briga zapravo kako ćete se obući, bitno je da se dobro zabavite  i uživate u glazbi.

Somewhere In The City with Pablo Bolivar @ klub Tenk (01.12.2012.)
Iz Španjolske u našu Rijeku – Pablo Bolivar, jedan od najpoznatijih izvođača deep house glazbe ove subote nastupa u klubu Tenk. Europi je ovaj momak itekako dobro poznat, pa je krajnje vrijeme da ga i riječka scena upozna. Ukoliko ste i vi jedan od ljubitelja ove vrste glazbe, u subotu od 22-06 h znate gdje ćete biti. Ulaz se naplaćuje sitnih 30 kuna prije ponoći.