undefined

STUDENTSKI PARTY @ Modesto (26.4.2012.)
Modesto se već u puno navrata pokazao kao odličan domaćin studentima i studentskim partijanjima. Osim odlične atmosfere, ovog četvrtka možete uživati u vodki po cijeni od 8 kn, jagermeisteru po cijeni od 13 kn, te koktelima od litre (u kojima može uživati i do 5 osoba) po cijeni od 80 kn!

SLAVONIA BAND @ Capitano (26.4.2012.)
Nakon nekoliko vikenda kada su nas klape bacale u trans, došlo je vrijeme za tamburaše! Ovog vas četvrtka Capitano poziva da im se od 22:30 pridružite na koncertu dobro poznatog Slavonia Banda. Neke posebne i velike najave za njih stvarno ne treba, jer ljubitelji ovakve vrste glazbe znaju da će Slavonia Band napraviti večer koju ćete dugo pamtiti. I da..ulaz je BESPLATAN!

ŠTIKLA PARTY @ Johnnie Walker Pub (27.4.2012.)
Cure, petak je taj dan! Obucite svoje najljepše i najluđe štiklice i zaputite se u Johnnie Walker Pub. Ulaz je od 23:00, a kad vi budete plesale i zabavljale se, organizatori će tražiti najbolje štikle kako bi bile nagrađene. Najbolje štiklice bit će nagrađene sa 2 L koktela.

Što je balkanski umjetnik u Europi? (TRIBINA, 29.4.2012.)
U sklopu Xpedicije Balkan, u HKD-u na Sušaku u nedjelju u 18:00 održat će se tribina na temu „Što je balkanski umjetnik u Europi?“. Moderator tribine je Davor Mišković, a za sve znatiželjnike ulaz je besplatan. Tribina će se održati na engleskom jeziku, a na njoj će biti diskutirano o položaju umjetnika s područja znanog kao Balkan, te će se izmjenjivati steknuta iskustva.

XC GROBNIK LISAC I GROBNIČKA BICIKLIJADA (29.4.2012.)
Sportaši, rekreativci, amateri, profesionalci ili pak samo željni zabave i druženja, nedjelja bi za vas mogla biti poprilično zanimljiv dan. Ako se zaputite prema Čavlima, moglo bi vam biti jako zabavno i lijepo. Naime, već 3 godinu zaredom općina Čavle organizira ovaj sportski event. Prijave za utrku i biciklijadu počinju od 10:30, a kotizacija po osobi iznosi 30 kn. U cijenu kotizacije uključena je voda te ručak na Čavlima po završetku događaja!