undefined

Karaoke finale @ klub Nina 2 (13.12.)
Što su pjevali – pjevali su. Vrijeme je da se sazna veliki pobjednik studentskih karaoka koje se svakog četvrtka održavaju u klubu Nina. U finalu su naravno samo oni koji znaju pjevati (upsss, sorry, ali…bila tamo, čula svašta). Pa stoga ne čekajte, nego pravac Nina vidjeti koji slavuj najljepše pjeva i tko je buduća estradna zvijezda.

Klapa Iskon @ Capitano (14.12.)
Ovog nam petka u Capitanu pjeva svjetski poznata klapa Iskon. Što reći? Ma o klapama ne treba puno govoriti. Njihove pjesme sigurno će vas ugrijati u ovim hladnim danima. Početak je najavljen za 22 sata, odnosno kad bude dovoljno gostiju za stiskavac.

Kao rani mraz @ brod Marina (15.12.)
Đorđe Balašević bio je i ostao jedan od najboljih kantautora koji su ikada postojali. Tu činjenicu ne može nitko osporiti. Ako ste i vi takvog mišljenja, u subotu na brodu Marina nastupa Balašević tribute band Kao rani mraz. Dečki su zaista odlični te svakako preporučam svim fanovima novosadskog kantautora ovaj koncert. Ako će vas koja glazba oraspoložiti i ugrijati, onda je to zasigurno njegova.

Karlovačko live – Tony Cetinski @ Dvorana Mladosti (16.12.)
Kakav bi to prosinac bio bez Karlovačko live turneje? Ove godine u sklopu turneje u Dvorani Mladosti pjevat će nam Tony Cetinski. Tony je definitivno jedan od najvećih hrvatskih pjevača čije pjesme svi znaju. Požurite po karte, možda jesu koju kunu više…ali sigurno nećete požaliti!