undefined

100 ljudi, 100 ćudi; pa smo tako i za vas odabrali 5 različitih, ali veoma zanimljivih stvari koje bi vam mogle uljepšati vikend… Svakome nešto po volji!

Silicone Soul, DJ Bokee i DJ iGoRRitza @ Stereo dvorana
House dvojac iz Škotske, Silicon Soul, ovog će petka nakon dvije godine stanke premijerno nastupati u Stereo dvorani. Poznati u svijetu ‘klasične’ elektronske glazbe, ali isto tako i na underground sceni, ovaj će vas škotski dvojac ako ste ljubitelj ovog tipa glazbe zasigurno oduševiti. Uz njih će na sceni nastupati DJ Bokee iz Beograda i riječki DJ iGoRRitza. Upad na ovaj event je 60 kn do ponoći te 70 kn nakon ponoći.

Klapa Cambi i prijatelji (Dvorana mladosti)
Ljubitelji provjerene domaće hrvatske klapske glazbe neće niti trenutka dvojiti i zasigurno će u subotu dati petama vjetra u Dvoranu mladosti. Zadnjih nekoliko mjeseci naše su klape izuzetno aktivne što se koncerata tiče. Ali neka su! Dobre atmosfere i predivne pjesme neće nedostajati, pa stoga svi koji su željni toga – subota je vaš dan!

Festival kave 2012, Opatija
Kavoljupci, ali i svi ostali, POZOR! Želite li vikend provesti u nešto mirnijem tonu, ovaj je događaj savršen za vas. Od 30.3-1.4.2012. u Opatiji se održava Festival kave. Već se odavna zna da je kava jedan od većih prijatelja studentima, no jeste li sigurni da znate sve o njoj? Ako niste, pravac Opatija ovaj vikend i saznajte sve o vašem omiljenom napitku koji je uvijek vjerno bio uz vas u teškim vremenima ispitnih rokova.

Unisport liga – odbojka
Ako ste pak raspoloženi za nešto sportsko ovaj vikend, u nedjelju se u dvorani ‘Dinko Lukarić’ na Kozali održava razigravanje po grupama Unisport lige u odbojci. Dođite i dajte podršku vašim kolegama i vašem fakultetu! Konkurencija je okrutna, a vaše će im navijanje pomoći u motivaciji za ‘razbijanje’ ljutih i žestokih protivnika i rivala.
Blue Butterfly – koreografska radionica članova baleta HNK Ivan pl. Zajc
Spoj nešto modernijeg baleta i svirke uživo? Zvuči primamljivo i zabavno, a izgleda još bolje (provjereno!!). Ako ste ljubitelj kazališta, posjet ovoj baletnoj predstavi nećete požaliti. U petak i u subotu, HNK Ivan pl. Zajc, 19:30. Garantirano uživanje u predivnim uživo odsviranim notama i još divnijim otplesanim koreografijama!

Kalendar događanja

Radionica
 • 17.06. – 18.07.
 • (00:00)

„Poezija je sloboda“ – radionice poezije s Fridom Šarar

Radionice poezije Fride Šarar odvijat će se kroz deset susreta te je poželjno sudjelovanje na svakom. Prijave se primaju putem online obrasca...

Detaljnije

Predstava
 • 19.07. – 20.07.
 • (00:00)

Riječke ljetne noći: predstava „Leica format“ po romanu Daše Drndić

Hrvatska drama u suradnji sa studijem Gluma i mediji Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci...

Detaljnije

Koncert
 • 19.07.
 • (21:30)

The Frajle

The Frajle, koje će nastupiti u Rijeci u okviru Ljeta na Gradini, za sebe kažu kako pjevaju – srcem, što riječka publika uvijek prepozna i nagradi....

Detaljnije

Koncert
 • 21.07.
 • (20:30)

“30 let duše”, obljetnički koncert Karin Kuljanić i Mirjane Bobuš 

Povodom 30 godina glazbenog djelovanja, Karin Kuljanić, na Trsatskoj će gradini pozornicu dijeliti s Mirjanom Bobuš....

Detaljnije

Projekcija
 • 25.07.
 • (21:00)

Ljetna priča iz Benčića: inkluzivne projekcije ljetne večeri „Film svima“

GKR i Film svima ponovno udružuju snage i ovoga puta na veliko platno kina Benčić donose besplatne projekcije za sve nas...

Detaljnije

Koncert
 • 01.08.
 • (21:00)

Veliki open air koncert u Rijeci: dolaze Stoned Jesus i Dopelord!

Dobitna kombinacija zaraznih riffova i energičnog nastupa utjelovljuje omiljeni bend hrvatske publike, Stoned Jesus, koji dolazi na Podvežicu u četvrtak, 1.8. Povodom svoje jubilarne turneje kojom obilježavaju 15 godina postojanja, prid...

Detaljnije