undefined

100 ljudi, 100 ćudi; pa smo tako i za vas odabrali 5 različitih, ali veoma zanimljivih stvari koje bi vam mogle uljepšati vikend… Svakome nešto po volji!

Silicone Soul, DJ Bokee i DJ iGoRRitza @ Stereo dvorana
House dvojac iz Škotske, Silicon Soul, ovog će petka nakon dvije godine stanke premijerno nastupati u Stereo dvorani. Poznati u svijetu ‘klasične’ elektronske glazbe, ali isto tako i na underground sceni, ovaj će vas škotski dvojac ako ste ljubitelj ovog tipa glazbe zasigurno oduševiti. Uz njih će na sceni nastupati DJ Bokee iz Beograda i riječki DJ iGoRRitza. Upad na ovaj event je 60 kn do ponoći te 70 kn nakon ponoći.

Klapa Cambi i prijatelji (Dvorana mladosti)
Ljubitelji provjerene domaće hrvatske klapske glazbe neće niti trenutka dvojiti i zasigurno će u subotu dati petama vjetra u Dvoranu mladosti. Zadnjih nekoliko mjeseci naše su klape izuzetno aktivne što se koncerata tiče. Ali neka su! Dobre atmosfere i predivne pjesme neće nedostajati, pa stoga svi koji su željni toga – subota je vaš dan!

Festival kave 2012, Opatija
Kavoljupci, ali i svi ostali, POZOR! Želite li vikend provesti u nešto mirnijem tonu, ovaj je događaj savršen za vas. Od 30.3-1.4.2012. u Opatiji se održava Festival kave. Već se odavna zna da je kava jedan od većih prijatelja studentima, no jeste li sigurni da znate sve o njoj? Ako niste, pravac Opatija ovaj vikend i saznajte sve o vašem omiljenom napitku koji je uvijek vjerno bio uz vas u teškim vremenima ispitnih rokova.

Unisport liga – odbojka
Ako ste pak raspoloženi za nešto sportsko ovaj vikend, u nedjelju se u dvorani ‘Dinko Lukarić’ na Kozali održava razigravanje po grupama Unisport lige u odbojci. Dođite i dajte podršku vašim kolegama i vašem fakultetu! Konkurencija je okrutna, a vaše će im navijanje pomoći u motivaciji za ‘razbijanje’ ljutih i žestokih protivnika i rivala.
Blue Butterfly – koreografska radionica članova baleta HNK Ivan pl. Zajc
Spoj nešto modernijeg baleta i svirke uživo? Zvuči primamljivo i zabavno, a izgleda još bolje (provjereno!!). Ako ste ljubitelj kazališta, posjet ovoj baletnoj predstavi nećete požaliti. U petak i u subotu, HNK Ivan pl. Zajc, 19:30. Garantirano uživanje u predivnim uživo odsviranim notama i još divnijim otplesanim koreografijama!