Danas, 14. svibnja, u 18 sati na red dolazi promocija reizdanja kultne kompilacije Rijeka – Paris – Texas (Pričamo o Let 3, Grad, Grč, Ogledala, Idejni nemiri, FIT i Strukturne ptice), a nakon što se članovi benda koji su gurali Novi Val podruže u Dallas Music Shopu sa svima vama, u Palachu se sprema jedno opako iznenađenje za koje organizatori garantiraju da će se pamtiti i u dalekoj budućnosti. Neke od pjesama koje će izvoditi originalni članovi su: U rupi od smole, Još ima krvi, ogledala, ritam promjena, vodi me… A ulaz je besplatan!

Nakon toga već u petak, 17. svibnja, s početkom u 21 sat uživat ćemo u svježim notama od White on White iza kojega se krije talentirani kantautor Marko Rogić, koji će nas na najbolji mogući način uvesti u vikend, a to je promocijom albuma “Gotta learn to say no”.

No uz najkraći mogući predah, u subotu, 18. svibnja u 20 sati nas istovremeno očekuju čak dvije promocije albuma! Već dobro znani Chasing Nord te relativno novi sastav na sceni Cosmic Jenny odlučili su udružiti snage i predstaviti svoje albume riječkoj publici.

Ulaznice

Ulaznice za koncertne promocije u petak i subotu u pretprodaji se mogu nabaviti putem CORE EVENT sistema, u Dallas Music Shopu i na šanku Palacha po cijeni od 8 €, a cijena na dan koncerta iznosit će 10 €.

Nakon manije koja je okružila ovogodišnju Euroviziju, vrijeme je da podržimo riječku alternativnu scenu. Dođi slaviti kreativnost i riječki duh uz ne jednu, ne dvije, već četiri promocije albuma!

Kalendar događanja