HNK Rijeka se kao organizator očitovao povodom navedenih događaja, između ostalog navodeći uzroke i posljedice istih, a u kojima su sudjelovali navijači našeg, ali isto tako i gostujućeg kluba.

Na samu Odluku Disciplinskog suca nije podnesena žalba, te je Odluka postala pravomoćna i stoga će se utakmica 18. kola Hrvatski telekom Prve lige između HNK Rijeka i NK Hrvatski dragovoljac, koja se igra u subotu 4. prosinca 2021. s početkom u 17:05 sati na stadionu HNK Rijeka, odigrati bez nazočnosti gledatelja.

Nažalost, zbog neodgovornih pojedinaca najviše su kažnjeni naši vjerni navijači jer neće moći pružiti toliko potrebnu podršku našim igračima u idućoj domaćoj utakmici, dok neodgovorne pojedince očekuju rigorozne kazne nadležnih institucija.

HNK Rijeka će poduzeti sve da se ubuduće, kao što je to bio slučaj i do sada na našem stadionu priča isključivo o pozitivnoj atmosferi i pobjedama našeg kluba te se zato vidimo ponovo na tribinama u što većem broju na utakmici protiv Osijeka 8. prosinca 2021. godine s početkom u 17 sati.