Pored brojnih volontera, prijemu su nazočili gradonačelnik grada Rijeke Marko Filipović, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, privremena pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade Vlasta Linić, privremena pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo Primorsko-goranske županije Silvia Hunjadi Korošec i predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović.

Izražavajući i ovom prilikom zadovoljstvo ponovnim organiziranjem festivala, gradonačelnik Filipović zahvalio je volonterima na iskazanom zalaganju i sponzorima na podršci festivalu, ističući kako bi bez njihove potpore sve bilo teško izvedivo te kako se nada da će se i iduće godine odazvati u velikom broju. Njegovim se riječima pridružila i predsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac, apostrofirajući uz predanost volontera i humanitarnu notu festivala koji promovira važnost rekreacije i zdravog načina života.

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka Nives Pavlović uručen je simbolični ček  s iznosom od 3 670 eura prikupljenih prodajom Homo si teć majica za vrijeme trajanja festivala. Zahvaljujući u ime udruge svima koji su sudjelovali u akciji, Nives Pavlović istaknula je kako će sredstva itekako dobro doći za podmirenje brojnih potreba udruge.

Uručivanjem donacije i podjelom zahvalnica i poklon bonova sponzora Sportvisiona volonterima zaključena je priča ovogodišnjeg izdanja festivala sporta i rekreacije, koji je nakon višegodišnje pauze ponovo na riječke ulice privukao veliki broj građana.

Kalendar događanja