Udruga za promicanje dobrobiti djece “Portić” iz Rijeke otvorila je prijave za sudjelovanje u novom ciklusu programa „3, 4 UČI, SAD – projekt za osnaživanja učenika za uspješno učenje, kritičko mišljenje i emocionalni razvoj”.

Riječ je o besplatnom obrazovnom programu namijenjenom učenicima od 4. do 8. razreda osnovne škole, a vodi ga Vlasta Tibljaš.

Program je osmišljen kao odgovor na potrebe učenika za ostvarivanje uspješnog učenja i to kroz njegov emocionalni razvoj te razvoj njegova kritičkoga mišljenja, što pridonosi poticanju kreativnog i inovativnog potencijala učenika.

Kako se navodi, provedbom projekta Udruga Portić želi osnažiti učenike i pružiti im podršku u učenju kojom bi se ostvarivali dugoročni ciljevi usmjereni na aktivni i kritički pristup učenju, razvoj učenikove samostalnosti i odgovornosti u učenju, interesa za učenje te njegova pozitivnog emocionalnog razvoja.

Prijaviti svoje dijete u program roditelji mogu učiniti ispunjavanjem online obrasca dostupnog na poveznici http://www.udruga-portic.hr/index.php/istaknuto/nastavak-radionica-3-4-uci-sad-u-drugom-obrazovnom-razdoblju te da ga poslati na e-mail adresu 34.uci.sad.portic@gmail.com.

Oznake