sanacija kolnika

Predviđeni rok trajanja radova je 15-tak dana, odnosno do 8. rujna, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti.

Rijeka promet poziva stanare i vozače da do početka radova uklone svoja vozila iz zone gradilišta te da koriste druge površine za parkiranje. Vozila parkirana u zoni gradilišta bit će premještena specijalnim vozilom “pauk” na područje izvan gradilišta ili na odlagalište premještenih vozila na Brajdici. Za sve informacije o premještenim vozilima na raspolaganju je info-telefon 051 377 340 (07:00 do 21:00 sati radnim danom, subotom 07:00 do 14:00 sati).  

Očekuju se prometne gužve u zoni gradilišta. Mole se svi vozači za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja.  

Radno vrijeme izvođenja radova je od 07:00 do 17:00 sati radnim danom, od 07:00 do 15:00 sati subotom, a nedjeljom se ne radi. Sve informacije o radovima i odvijanju prometa bit će redovito objavljene u medijima.

Sve informacije o odvijanju prometa za vrijeme izvođenja radova mogu se dobiti na info telefon 051 352 500 (07:00 do 15:30 sati).

Dionica: Ulica Janka Polić Kamova
Od ponedjeljka, 25. kolovoza započinju radovi na frezanju i ugradnji nosivog sloja asfalta na lijevog traci II. i III. dionice (od izlaza iz trgovačkog objekta Tower Centar Rijeka do Vevčevskog prolaza, odnosno skretanja u Ulicu Šetalište XIII. divizije). Od sredine tjedna kreće se s ugradnjom završnog sloja asfalta na I. dionici Ulice Janka Polić Kamova (od početka ulice do izlaza iz trgovačkog objekta Tower Centar Rijeka).

Mole se stanari da ne parkiraju svoja vozila niti na jednom prometnom traku na navedenim dionicama, jer će u tom slučaju prostor za promet vozila biti nedostatan za odvijanje prometa. Vozila parkirana u zoni gradilišta bit će premještena specijalnim vozilom “pauk” na područje izvan gradilišta ili na odlagalište premještenih vozila na Brajdici. Za sve informacije o premještenim vozilima na raspolaganju je info-telefon 051 377 340 (07:00 do 21:00 sati radnim danom, subotom 07:00 do 14:00 sati). Predviđeni rok završetka radova je 8. rujna. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti.

Dionica: Liburnijska ulica
Od ponedjeljka, 25. kolovoza nastavlja se s frezanjem asfalta i sanacije ispuha kolnika na II. dionici te ugradnja nosivog sloja asfalta. Predviđeni rok završetka radova duž cijele dionice je 18. rujna. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se produžiti.

Završeni radovi
Završili su radovi na asfaltiranju Zvonimirove ulice, a prometnica Šetalište XIII. divizije puštena je u promet 18. kolovoza.

Kalendar događanja