TRY theatre, riječko kazalište za djecu i mlade na engleskom jeziku, otvorilo je prijave za novu sezonu. Upisi traju do 6. rujna.

Ove sezone, trima stalnim grupama pridružuje se i jedna grupa najmlađih, pa će tako TRY theatre u Rijeci voditi četiri različite grupe: Kids (3. i 4. razred), Elementary school (5. i 6. razred), Middle school (7. i 8. razred) te High school grupu (1. do 4. razred srednje škole).

Dodatak već bogatom programu kazališta TRY, svakako će biti i povratak na ​Kastav ​gdje će se održavati radionice za djecu u dobi od 8 do 12 godina okupljene u dvije skupine.

Priliku za upoznavanje voditelja, radionica i drugih polaznika, prijavljeni će imati tijekom oglednog sata u prvom dijelu rujna.

Svi zainteresirani u novu sezonu mogu se prijaviti do 6. rujna na sljedećoj poveznici: ​http://bit.ly/apply4try2020.

TRY theatre kazalište je za mlade koje već jedanaestu godinu zaredom u Rijeci i okolici okuplja veliki broj mladih dovodeći s njima na scenu inovativna kazališna djela. Proces je to koji spaja zabavu, smijeh i učenje u opuštenom okruženju potičući djecu da se opuste i razviju svoje vještine, kreativnost i talente. Osim toga, TRY theatre poznat je po nizu suradnji na međunarodnim projektima i festivalima od kojih su neki od najznačajnijih suradnja s praškim Prague Youth Theatreom na Prague Fringe Festivalu, gostovanje na Otroškom festivalu gledaliških sanj u Ljubljani te suradnja sa Belgrade Youth Theatreom.

Oznake