Publika u kojoj su bili mnogobrojni fanovi i velik broj poznatih lica, sa svojim su domaćinima Pogon kulture ispunili sjajnom energijom.

„Prvijenac „Brutalist“ konačno je dobio promociju kakvu i zaslužuje, a kojoj je prvobitno pandemija pokvarila koncertne planove. Fantastična subotnja svirka imala je i bubnjarsko pojačanje od strane Dinka Šimonovića čije je češće muzičke intervencije dvojac već najavio. S gitarom i svojim vokalom pridružio im se i njihov dugogodišnji prijatelj i suradnik, koautor gotovo svih tekstova s novog albuma „I I“ – Marko Rogić aka White on White”, navode iz Dallas Recordsa.

Album “I I” kolekcija od 11 pjesama koje demonstriraju širok spektar kreativnosti dvojca THE SIIDS. Svakom numerom slušatelje vode kroz živopisni glazbeni pejzaž koji otkriva različite slojeve njihovog zvuka. Album „I I“ njihova je vizija glazbe koju dosljedno i bez ustupaka stvaraju još od zajedničkog im rada u bendu Morso.

THE SIIDS su uoči koncerta predstavili i CD izdanje novog albuma „I I“ te najavili vinilno koje u prodaju stiže do kraja godine.

Novi album „I I“ dostupan je digitalno, u fizičkoj prodaji u riječkom Dallas Music Shopu i drugim bolje opremljenim glazbenim knjižarama te online u Dallas Web Shopu.

(Foto: Filip Kovačević; Dallas Records press)

Kalendar događanja