Manifestacija Taste & Music temeljena je na pripremi i posluživanju hrane u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane osam različitih renomiranih ugostitelja.

Hranu će pripremati i posluživati restoran Aerosteak, restoran Grand hotela Bonavia, konoba Blato, restoran hotela Continental, slastičarna Dolce Bolero, konoba Nebuloza, Kuća istarskog pršuta i Stancija Kovačići.

Putovanje okusima provest će posjetitelje manifestacije, uz pratnju domaćina, kroz prostor Trsatske gradine gdje će na 7 zanimljivih lokacija biti smješteni punktovi s posluženom hranom.

Drugi dio manifestacije čini koncertni nastup jedne od najpriznatijih hrvatskih klapa – klape Cambi iz Kaštel Kambelovca koja će posjetitelje provesti kroz zanimljiv glazbeni repertoar klapskog pjevanja.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini i Dallas music shopu po cijeni od 80 kn, odnosno 100 kn na dan koncerta što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu i taj dio manifestacije počinje u 20.00 h.
Po cijeni od 50 kn odnosno 70 kn na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert – stajanje s početkom od 21.00 h. Koncert klape Cambi počinje u 21.30 h.

Oznake