Suradnja Školske knjige, Gradskog kazališta lutaka Rijeka i DV-a  Zamet i Belveder

Školska knjiga donirala je likovni materijal povodom premijere obnovljene predstave “Tra La La – Klaunijada odrastanja” Gradskog kazališta lutaka Rijeka u Dječjem vrtiću Zamet u srijedu,  7. ožujka 2012.

Djecu iz vrtića oduševili su i animirali i glumci/lutkari Dina Đuka i Vedran Komerički kao Tra La La i Tra La Li, klaun i klaunica iz predstave koja je obnovljena i čija će premijera uskoro biti na repertoaru.

Mališani dvaju riječkih vrtića će tako, inspirirani tematikom predstave, naslikati i/ili izraditi svoj likovni rad, a radovi će biti izloženi na premijeri u atriju GKL-a. Nakon donacije materijala DV-u Zamet, predstavnici Školske knjige i Gradskog kazališta lutaka Rijeka donirali su likovni materijal DV-u Belveder.

Obnovljena predstava “Tra La La – Klaunijada odrastanja” svoju će premijeru imati 24. ožujka 2012.  u 18 sati u Gradskom kazalištu lutaka. Klauna i Klaunicu, odnosno Tra La Lu i Tra La Lija utjelovljuju glumci/lutkari Dina Đuka i Vedran Komerički, koji će stići i na samu donaciju. “Tra La La – Klaunijada odrastanja” autorice Jolande Tudor i redatelja Serđa Dlačića je priča o buđenju prirode i ljudi, puna smijeha, vrtova, gradova, škola, vrtlara, vrtlarica, mrava, sjemenja, kraljeva, princeza… ali i novih ljubavnih veza.

Predstava je namijenjena predškolskom i školskom uzrastu.

Kalendar događanja