MR BLACKSTAR PARTY

Y:
Što je Mr Blackstar party?

Postoji jedna poznata
pjesma u kojoj se spominje Mr. Blackstar. Svaki put kad bi se negdje vrtila ta
pjesma, društvo bi pokazivalo na mene. Stoga, kada se odlučivalo o nazivu
organizacije, nije mi dugo trebalo. Odabir je pao vrlo lako.

MrB party bavi se organizacijom svih
vrsta događanja, a najviše se baziramo na klupskoj sceni. Mr Blackstar party
predstavlja cjelokupni glazbeni i vizualni doživljaj od izvođača, dekoracije
kluba do snimanja samog partyja te tako spaja sve što čini pravi party.


Y:
Tko čini tim Mr Blackstar-a?

MrB tim sačinjava grupa izvođača: DJ, MC, saksofonist,violinist, bubnjar, plesačice sa svojom kostimografijom, snimatelj, fotograf  te promotori. Osoba koja je neizostavna u svemu tome, moja desna je ruka DJ Mickey Strauss, ujedno i moj najbolji prijatelj. Stoga mi je sve puno lakše. Jedan od noviteta koji smo uveli na partyje je balet show u suradnji sa plesnim klubom Rotondo iz Rijeke.

 

MR BLACKSTAR PARTYY:
Kako si došao na ideju pokrenuti nešto takvo?

Dugo vremena vršio sam nekoliko funkcija na fakultetu FMTU u Iki. Bio sam predstavnik za stručni studij, predsjednik sportskog društva, prisustvovao na sjednicama Studentskog zbora Sveučilišta u  Rijeci te shodno tome organizirao slična događanja na bazi fakulteta/sveučilišta.

U srednjoškolskim danima igrao sam rukomet, organizirao maturalnu zabavu ali nisam razmišljao da bih jednog dana mogao napraviti i nešto ozbiljnije po pitanju organizacije događanja. Još jedna stvar koja me motivirala jest film Great Gatsby, što se može uočiti i na partyjima. Svi odišu charleston stilom.


Y:
Što ste do sada organizirali?

Kao organizacija djelujemo od veljače 2014. godine. Organizirali smo razne partyje u:  

caffe & night bar Metropolis, caffe bar Rich, Cafe Del Mar (Poreč), Casanova beach bar (Vrsar), Boa (Malinska), Bikini bar (Baška), Tango (Kostrena), Hemingway bar (Opatija) te brucošijadu FMTU-a u dvorištu fakulteta. Održavamo suradnju sa mnogo firmi, studentskih udruga diljem Hrvatske i izvan njenih granica, a ovim putem ih pozdravljamo i zahvaljujemo na suradnji!


Y:
Planovi za budućnost?

Onaj najbitniji plan je da idemo “step by step”. Tako smo se odlučili po prvi puta organizirati studentsko putovanje u Beograd s turističkom agencijom “Via”, 21.11. – 23.11.2014. Veselu ekipu očekuje mnoštvo iznenađenja i dobar provod u gradu koji nikad ne spava. Samim time širimo se na strano tržište. U planu imamo još takvih putovanja te ćemo se polako i sigurno prezentirati našoj publici u klubovima koja je zaintersirana za takvu vrstu zabave.

Mladi smo, radišni, imamo puno planova, no ne želimo još sve otkrivati javno. Ovim putem pozivamo sve koji su željni rada u dobrom i pozitivnom okruženju neka se slobodno jave na Facebook stranici  Mr Blackstar party.

Više o studentskom putovanju u Beograd saznajte na https://www.facebook.com/events/818146754874846/, a možete se javiti i na mail ipsilongeneracija@gmail.com s pitanjima.

Pogledajte i video s
jednog od partyja: