Kroz tjedan se odvijao Culture Week, no ipak je „kruna“ festivala bio koncertni vikend. Na „krcatoj“ lokaciji bivšeg kluba Tenk, pred tisućama posjetitelja, hipnotički ritmovi rock, urbane i elektronske glazbe na dvije pozornice odjekivali su do ranih jutarnjih sati.

Petak je otvorila studentska grupa Messy Cate, a nakon njih nastupio je M.O.R.T. koji je „zapalio“ publiku. Uslijedio je legendarni Jura Stublić, koji je koncert otvorio izjavom „Večeras ćemo pjevati do zore, ali ne samo to, nego ćemo i plesati.“ Tako je i bilo, pjevalo se i plesalo do zore cijeli vikend. Nakon Stublića, nastupio je Neno Belan, koji je studentima poručio kako mladost brzo prođe i treba dobro iskoristiti svaki trenutak.

Sljedeći dan, u subotu, 11. lipnja, svi su željno iščekivali regionalnu senzaciju, Anu Đurić, poznatiju pod umjetničkim imenom Konstrakta. Ipak, prije nje Edo Maajka imao je premijeru svog novog albuma „Moćno“, ali je studentima ipak izveo neke pjesme i sa starijih albuma „Slušaj mater“ te „No sikirki“. Konstrakta je izvela svoje poznate pjesme iz Triptiha („Žvake“ i „Nemam šamana“), ali i neke melodije na kojima je radila u sastavu svog bivšeg benda „Zemlja gruva“ s kojim je nastupila u Rijeci. Njen „In corpore sano“, iako kombinira latinski jezik, publika je s njom pjevala uglas. Nakon nje, Tenk je zapalio Psihomodo Pop, a Davor Gobac, poručio je kako će svirati samo rock and roll, što su i ispunili.

Organizatori festivala su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RiKup, a pokrovitelji Sveučilište u Rijeci, Grad Rijeka, Karlovačka pivovara i Arriva.