Stjepan Lončar i Mario Pavelić

Čast i zadovoljstvo mi je što sam potpisao za Rijeku. Od malih nogu pratim HNL i Rijeku, presretan sam što sam novi igrač Rijeke. Klub ima odlične igrače i trenera, mogu samo napredovati i zato sam izabrao Rijeku. Uvjeti su odlični, Rijeka ima odlične navijače, na meni je da se dokažem, ustvrdio je Stjepan Lončar koji je stigao iz redova Širokog Brijega, dok je Mario Pavelić nosio dres Rapida.

Očekujem da se borimo za prvenstvo i Kup, imamo odličnu momčad i da naravno igramo dugo u Europi. Gledao sam Rijeku protiv Salzburga. Bio je to dobar primjer moći Rijeke jer ne sjećam se kada sam s Rapidom pobijedio Salzburg. Kada sam vidio kako je Rijeka odigrala, uz utakmice u ligi, jako mi se svidjela, ustvrdio je Pavelić.

Zadovoljstvo transferima izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Zadovoljni smo što smo doveli Stjepana i Marija. Stjepana smo pratili dugo vremena i mogu reći da smo ga oteli mnogim klubovima koji su ga htjeli. Radi se o reprezentativcu Bosne i Hercegovine. U budućnosti u njemu vidimo jedno dobro rješenje za vezni red. Pred njime je period dokazivanja kroz utakmice i pripreme, rekao je Ivan Mance istaknuvši ujedno i kvalitete Marija Pavelića

Mario je iskusno nogometno ime sa 150 utakmica za bečki Rapid. Velika je stvar što Mario priča hrvatski, drago mi je što smo ga uspjeli dovesti. Iskoristili smo situaciju jer mu je isticao ugovor, a pred njim je sada period adaptacije. Kao predstavnik kluba želim im dobrodošlicu i da dokažu da smo donijeli dobre odluke kada smo ih odlučili angažirati, zaključio je Ivan Mance.