INTERREG CENTRAL EUROPE projekta IN SITU, STEP RI raspisuje javni poziv za sudjelovanje na šetomjesečnom programu podrške za nezaposlene s idejom za pokretanje društveno korisne profitne (poduzeća) ili neprofitne priče (udruge). 

Program podrške uključuje čitavu lepezu usluga, od „krova nad glavom“, preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina do individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja te pomoći kod pisanja prijave za poticaje za samozapošljavanje.

Program je u potpunosti besplatan te kreće u ponedjeljak, 9. studenog 2020. Korisnici od tog trenutka imaju na raspolaganje poslovni prostor, edukacije, mentorski rad, kao i individualna savjetovanja. Najbolji tim putuje u Poljsku na međunarodni Meet-up & Exchange IN SITU sajam.

Odabrani sudionici imat će priliku dobiti dodatna znanja i povećati svoje kompetencije i time si omogućiti bolji pristup tržištu rada i mogućnosti samozapošljavanja. Osobe mlađe od 30 godina te starije od 50 godina imaju prednost pri prijavi. No, dobrodošle su sve prijave.

Prijava podrazumijeva ispunjavanje online obrasca s općim podacima o prijavitelju, kratkog opisa ideje, motivacije za prijavu prethodnog iskustva te očekivanja programa.

Rok za prijavu je do 1. studenoga 2020.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći na poveznici: http://www.stepriplaypark.com.hr/prijavite-se/