Meni se čini da je najbolje da je to neko dokazano ime koje ima puno energije i uspjehe iza sebe kao što su primjerice to bili Rožman, Bišćan i Tomić. Nadam se da ćemo pronaći takvog trenera.

Stranac ili domaći? Mislim da je bolje da to bude domaći trener. Nema puno vremena za prilagođavanje na HNL, dakle mislim da je bolje da to bude trener iz našega kraja ili naše regije, kazao je sportski direktor Rijeke.

– Sigurno da smo napravili pogreške. Međutim, u svemu tome je bilo i nesklonih okolnosti. Mitrović je primjerice trebao biti glavni oslonac obrane pa se ozljedio. Halilović je trebao biti nositelj igre na sredini terena, a Vrančića smo s obzirom na to da je igrao u Championshipu također vidjeli u krugu nositelja naše igre. Poklopilo se da igrači koji su trebali biti nositelji nisu u jednom trenutku uopće bili u ekipi. Situacija je loša i treba se nešto promijeniti. Moramo dovesti trenera, nadam se da će imati snage i energije da izvuče ekipu iz ovoga stanja.

Isto tako moramo dovesti igrače koji će kvalitetom biti na razini Rijeke i koji će moći podignuti ovu momčad na više stepenice nego što je sada, kazao je Juričić.