U petak će kao “headliner” nastupiti Kiril Džajkovski, makedonski glazbenik koji uspješno spaja etno zvuk, žestoke rock dionice i elektroniku. U subotu palicu preuzima bubnjar legendarne Sepulture Igorr Cavalera koji sa suprugom Laimom već nekoliko godina djeluje kao DJ duo Mixhell. Od njihovog energičnog electro/nu-rave DJ seta dodatno nabrijanog Iggorovom live svirkom na bubnjevima se očekuje pravi spektakl. Na line-upu su još i prekaljeni britanski techno čarobnjak Neil Landstrumm te Alex Gopher, priznati electro producent i DJ iz Francuske.

BORN TO FILM PARTY / CARNIVAL PARTY (WEBSPOT) from Someone Factory on Vimeo.

Na Carnival Partyju nastupit će i mnogo bandova i DJ-a iz Rijeke. U petak će na Gatu nastupiti Disco’n’Action u posebnom izdanju, Morso i mladi i prespektivni riječki bend Senzorz. U subotu će kao pobjednica natječaja za mlade DJ-e, svoje umijeće pokazati Miss Kiky iz Rijeke. Warm-up i after partyji održavat će se tokom cijelog karnevalskog vikenda u brojnim riječkim klubovima riječkim klubovima Gekko, Stereo, Terminal, La Nocce i Tunel.

Pokrovitelji i partneri Carnival Partyja su Grad Rijeka i Turistička zajednica Grada Rijeke, čiji je direktor Petar Škarpa izrazio zadovoljstvo što je Carnival Party u ovih deset godina prerastao u kvalitetnu manifestaciju, koja uvelike pridonosi raznolikosti Riječkog karnevala.
 
Ulaz na Gat je slobodan, a više informacija nalazi se na mrežnim stranicama Carnival Partyja.

(S.R.)