Službeno otvoren novi prostor riječkog Turističkog informativnog centra

U uređenju su istaknute neke od riječkih znamenitosti koje će se povremeno mijenjati.

Prisutne je pozdravio direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, a vrpcu je prerezao karnevalski gradonačelnik Meštar Toni u društvu novoizabrane Kraljice Karnevala Nine Simčić. Za to se vrijeme gradonačelnik „na odmoru“ Vojko Obersnel okušao na radnom mjestu informatora u novom TIC-u.

Ovom je prigodom Margarita Maruškić, voditeljica razvoja novih proizvoda Atlasa, predstavila novu brošuru posvećenu Rijeci. Brošura u izdanju Atlasa pozicionira Rijeku kao samostalnu destinaciju za duži boravak gostiju, a izdana je na 5 jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i španjolskom. Više informacija o brošuri u prilogu, u zasebnom priopćenju turističke agencije Atlas d.o.o.

TIC je na usluzi stranim i domaćim turistima te građanima Rijeke s detaljnim informacijama o gradu, raznovrsnim brošurama, vodičima kao i ostalim informativnim materijalima. U njemu se mogu kupiti i ulaznice za razna događanja u gradu. Turistički informativni centar također nudi mogućnost kupnje suvenira s oznakom “Izvorno riječko” i “Osobita kvaliteta“. Ti proizvodi svojim osnovnim značajkama zadovoljavaju visoke kriterije i karakteristični su za grad Rijeku.