Igrala se 86. minuta. Nakon jednog ubačaja, Hodža je pucao, a Obregon sjajnim potezom skrenuo loptu u mrežu – 1:2. Uslijedilo je veliko slavlje riječkih nogometaša, a Obregon je drugi put ove sezone srušio Šibenik na Šubićevcu.

U zadnjim trenucima Čop je izveo škarice u kaznenom prostoru Rijeke, udarac je otišao preko gola.

Utakmica je imala vatreno otvaranje. Već u četvrtoj minuti Prince je odlično ubacio, a Frigan poentirao glavom za rano vodstvo Rijeke – 0:1.

Radost bijelih nije dugo trajala, samo dvije minute kasnije Šibenik se vratio u susret. Velika prilika za Šibenik, Labrović je obranio prvi udarac, ali drugi pokušaj pogodio je Dilavera u ruku i Lovrić je pokazao na bijelu točku.

Delićev udarac s bijele točke obranio je Labrović, ali odbijanac je došao na noge napadaču Šibenika koji je poentirao – 1:1.

Ako to nije bilo dovoljni uzbuđenja na otvaranju, Knežević je u 10. minuti zaradio crveni karton zbog prekršaja na Princeu.

I tu je bio kraj prilikama. Rijeka je preuzela kontrolu nad posjedom, kružila oko kaznenog prostora domaćina, ali bez upečatljivije prilike u prvih 45 minuta.

U 49. minuti Galešić je probao iz velike udaljenosti, Rogić je bio nesmotren i pustio loptu u gol aut, a ona je na kraju pogodila vratnicu.

U 50. minuti Goda je ubacio s lijeve strane, Marin se uspio izboriti za poziciju u kaznenom prostoru, ali udarac je otišao pored gola.

Šibenik je prijetio u 64. minuti. Čop je ubacio iz kuta, Bernardo Matić pucao je glavom preko gola.

Ulaskom u zadnjih deset minuta Šibenik je imao veliku priliku nakon prodora Araija, ali njegov udarac sjajno je obranio Labrović.

Foto: HNK Rijeka

Oznake

Kalendar događanja

Književni susret
 • 21.03. – 23.03.
 • (19:00)

Goranovo proljeće u Rijeci

Svoju će poeziju ove godine u MMSU-u Rijeka i Antikvarijatu Ex libris čitati 11 domaćih i inozemnih pjesnika i pjesnikinja. U glazbenom dijelu programa svirat će Turisti...

Detaljnije

Predavanje
 • 23.03.
 • (19:00)

Predavanje Boštjana Surine “Bioraznolikost u gradu”

Predavanje će pokušati odgovoriti na pitanje kako uspostaviti samoodrživiju i funkcionalniju bioraznolikost u gradovima ...

Detaljnije

Izložba
 • 30.03. – 28.03.
 • (00:00)

„Nestvarni podaci“ tema 18. izdanja festivala Moje, tvoje, naše

Radove na grupnoj izložbi "Nestvarni podaci", čiji su kustosi ciriško-berlinski umjetnički kolektiv !Mediengruppe Bitnik, predstavit će međunarodno priznati umjetnici i kolektivi...

Detaljnije

Koncert
 • 31.03.
 • (22:00)

Zagrijavanje za Zvečku: Goran Bare i Majke pale fantastičnu vatru u Exportu

Goran Bare i Majke stižu 31. ožujka u Export na Delti gdje će prirediti pravi rock spektakl kakav priliči samo beskompromisnim r'n'r veteranima...

Detaljnije

Koncert
 • 22.04.
 • (23:00)

Vojko V @Impulse festival

Vojko V riječkoj će publici u Pogonu kulture, osim starijih singlova, predstaviti i singlove s iščekivanog predstojećeg albuma “Dvojko”...

Detaljnije

Tribina
 • 22.04.
 • (18:00)

Tribina o glazbenom ukusu mladih “Kako to?”

Gosti tribine su glazbenik Andrija Vujević poznatiji kao Vojko V, radijski voditelj i glazbenik Antonio Livaić te Dunja Matić Benčić s Filozofskog fakulteta u Rijeci...

Detaljnije