Prvo poluvrijeme smo odigrali izjednačeno, imali smo i mi svoje prilike. Gol koji smo primila malo je i nesretan. Kad lopta tako dira nekoga na putu do gola, onda tu ima i malo sreće za protivnika. U drugom smo dijelu ubrzali igru. Željom i htijenjem postigli smo dva gola. Imali smo puno internih problema pred ovu utakmicu. Kreilach je večeras igrao s temperaturom 38. Od srijede pije antibiotike. Knežević je malo trenirao kroz tjedan, ima natečenu tetivu. Mierzejewski još nije potpuno spreman. Petorica igrača su pred kraj tražila zamjenu. S takvim problemima i uz ovako kvalitetnog protivnika možemo biti presretni što smo velikom željom i uz pomoć navijača uzeli bodove, rekao je Scoria, a potom se osvrnuo i na isključenje.

Udario sam nogom bočicu. Ne znam tko ju je tamo stavio. Po pravilima to je ispravno isključenje. Žao mi je što se to dogodilo, ali eto, završio je Scoria.

Trener gostiju i naš bivši igrač, Borimir Perković nije skrivao tugu zbog poraza.

Čestitam Elvisu i Rijeci na pobjedi. Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo radili sve što smo se dogovorili. Imali smo posjed lopte i iz tog posjeda očekivali smo dvije ili tri situacije za gol. Tako je i bilo, postigli smo pogodak. U svemu tome nismo uspjeli u drugom dijelu. Rijeka nam nije dozvolila. Igrali su bolje i bili agresivniji. Žao mi je što smo izgubili jer smo bili dobri. Zaslužili smo bod, a nismo ga uzeli zbog naše dvije individualne pogreške, slegnuo je ramenima i završio Perković.