Elvis Scoria NK Rijeka

Bili smo na nivou kakav moramo tražiti svaku slijedećču utakmicu, bez slaboga mjesta u momčadi. Gol smo primili iz situacije koju smo kroz tjedan vježbali po pola sata na svakom treningu. Očito ćemo morati vježbati i sat da nam se ovakve pogreške ne bi više događale. Treći smo gol dali u pravom trenutku. Prekrasan gol koji je ovoj utakmici na kraju dao na ljepoti. Osijek je bio opasan, igrali su sa dvije špice i puno ofenzivnih veznih igrača. Do sada su na svim gostovanjima primili samo četiri gola, mi smo im večeras dali tri. Nije to bila laka zadaća. Sve u svemu, lijepa utakmica, rekao je Scoria te dodao:

Publika je večeras bila posebna. A kada pada kiša meni je i Kantrida posebna i ovo je večeras bio naš ambijent, završio je Scoria.

Trenera gostiju Stanka Mršića još uvijek je držala ljutnja zbog isključenja.  

A ne znam što pametno reći nakon ovakvog  isključenja. Očito nisam simpatičan mnogim našim sucima. Rekao sam Brezovcu neka ne glumi jer nije bilo prekršaja, a on mene izbacio. Nikada u životu nisam nazvao niti jednog suca i zatražio pomoć i zato ne dam na sebe. Pa što ako sam prigovarao. Ovo je show i mogu i ja malo tu i tamo nešto napraviti. Ne mora on sve baš vidjeti. Da ide pratiti ženu tako i da vidi što sve radi, možda bi se razočarao, okrenuo je Mršić na šalu pa se uozbiljio i nastavio:

Čestitam mojim igračima na otvorenoj igri. Moglo je završiti i ovako i onako. Rijeka je imala više prigoda. Gubili smo puno lopti pokušavajući izaći kroz duple pasove. Brezovec je odnio puno takvih lopti. Po igri smo mogli uzeti bod. Da nije bilo tog trećega gola, tko zna, možda bi nešto uspjeli zakomplicirati do kraja. Ali Rijeka je iskusna i kvalitetna momčad koju je Scoria pomalo složio, a vjerujem da će to biti još i bolje. Večeras nisam na raspolaganju imao sedam igrača. Razloge ne znam ni sam, počnu trenirati pa se brzo ponovno ozlijede. To su razlozi našega pada u posljednja tri kola. Ali, bit će bolje, zaključio je Mršić.